BLOG

Olvasd el a heti újdonságokat
 

A hamburgi élénk kikötő, a múzeumok és a Miniatur Wunderland mellett Hamburg rejtelmeit is érdemes felfedezni. Miután kipipálta a megszokott turisztikai helyeket a listáján, miért ne mélyülne el Hamburgban, és fedezné fel a titkos csúcsokat, amelyekről kevés turista tud?

Berlin a világ egyik legkerékpárbarátabb városa. A bőséges kerékpárutakkal és kerékpárkölcsönzési lehetőségekkel könnyedén felfedezheti a német fővárost két keréken.

Sokszor bosszankodunk egyes dolgok miatt, de ha jól átgondoljuk, akkor könnyedén ráébredhetünk, hogy mennyi előnnyel is járhat számunkra az Európai Unió. Megnyíltak a határok, így mindenki a kedves szerint jöhet és mehet.

Amióta Magyarország is Európiai uniós tagország lett, azóta számos kapu megnyílt az itteni lakosság előtt. Amit még pár évvel ezelőtt elképzelhetetlen tartottunk, azt ma már akár szabadon megtehetjük.

Aki járt már Berlinben az tudja, aki még nem annak be szeretnénk mutatni, hogy mennyire egy varázslatos helyről van szó. Amely nem csak szebbnél szebb épületeket, csodás múzeumokat, és történelmi emlékeket rejt magában.

Amikor azt mondjuk, hogy Berlin, akkor a legtöbbünknek elsőre a berlini fal jut eszébe. Viszont, mi most ezt szeretnénk megcáfolni, ugyanis számos más látványosság is található itt a német fővárosban.

Amennyiben úgy döntünk, hogy szeretnénk egy igazán varázslatos helyre látgatni, akkor mi sem tűnik jobb választásnak, mint Drezda. Már csak azért is,mert itt igazán nagy szeretettel fogadják a magyar turistákat.

Németország meglátogatása nagyszerű lehetőség arra, hogy felfedezzük a csodálatos európai ország kultúráját, konyháját és tájait. Sok látogató közvetlenül a nagyobb városokba utazik, például Berlinbe vagy Münchenbe, és bár ez egy nagyszerű módja annak, hogy elkezdjük felderíteni Németországot, ennél sokkal több látnivaló is van.

© 2018 Németország blog
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el