BLOG

Olvasd el a heti újdonságokat
 

A németországi Köln városa a Rajna partján fekszik. Ez Észak-Rajna-Vesztfália állam legnagyobb városa és Nyugat-Németország kulturális óriása is egyben. Köln története több mint 2000 évre nyúlik vissza; a rómaiak alapították az I. században - ez egy elég hatalmas örökség.

A tojásfestés kihagyhatatlan hagyomány a húsvétra készüléskor. A hagyomány kialakulásakor persze még nem lehetett ennyi tojásfestéket, matricát kapni, ahogy ennyi technika sem létezett még erre az egyedi díszítésre. Annak idején tehát folyékony waxot használtak.

Németország egyre inkább az idegenforgalom fókuszába kerül, és ma már az európai turisták is szívesen gondolnak rá hosszú hétvégék vagy tartalmasabb pihenés szervezésekor.

Míg nyáron rendszerint a tengerparti üdülővárosok és a mediterrán országok örvendenek kiemelt népszerűségnek, addig a hőmérséklet csökkenésével főként a városnézéseken, a természetjáráson, és ezzel együtt Európa egyéb országain van a hangsúly.

A német konyhaművészet kapcsán legtöbben először a kolbászra, a burgonyára és az ízletes sörökre gondolunk. Tény pedig, hogy az ország ennél sokkal több kulináris élvezettel várja a turistákat.

© 2018 Németország blog
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el